Výrobca: Vento
Kód produktu: 3844
Dostupnosť: Vypredané
79.00€
Bez DPH: 65.83€

Univerzálny117 cm ventilátor Vento s diaľkovým ovládaním

Počas horúcich dní každý z nás neustále hľadá spôsoby, ako sa vyrovnať s nepríjemnýmihorúčavami . Ak nemáte prístup k klimatizácii, nemusíte sa obávať -
​​lacné,jednoduché a rýchle riešenie, ako je napríklad stĺpový ventilátor ,určite prinesie úžasné výsledky. Pomôže vám prežiť vlnu vysokých teplôt,prinesie úľavu cez deň aj v noci a uľahčí zaspávanie .

Najdôležitejšie údaje potvrdzujúce vysokú kvalitu produktu :
- napájanie:  230 V / 50 Hz ,
- výkon motora: 45 W,
- batéria: CR2025,
- hlučnosť: ≤64 dB,
- oscilácia: horizontálna 70 stupňov,
- puzdro: ABS plast + akrylové sklo,
- čistá hmotnosť: 3,34 kg.

Vežový ventilátor Vento sa vyznačuje kompaktným riešením a fantastickýmminimalistickým dizajnom. Jednoduchý, klasický dizajn a tmavé, neutrálnefarby predmetu vytvárajú moderný predmet, ktorý môže byť nielensezónnym doplnkom, ale aj stálym prvkom vybavenia. Stĺpový ventilátor saperfektne hodí do každého interiéru, pričom nezaberie veľkú plochu miestnosti.

Ak vás zaujíma, či predstavený ventilátor Vento splní vaše očakávania, vezmitedo úvahy niekoľko jeho vlastností: tri prevádzkové režimy, zabudovanýteplomer ukazujúci aktuálnu teplotu v miestnosti vyjadrenú v stupňochCelzia alebohorizontálna oscilácia vzduchu s tromi voliteľnými rýchlosťami . Nieje to všetko. Čierny stĺpový ventilátor má diaľkové ovládanie, ktoré vámumožňuje zvoliť režim a funkcie bez toho, aby ste museli ísť kzariadeniu. Toto riešenie výrazne zvyšuje komfort používania.

Veľký vežový ventilátor je tiež vybavený LED displejom a časovačom, t. J. Časovačom ,v krokoch po jednej hodine, čo umožňuje jeho spustenie až 12 hodín povypnutí. Vďaka vertikálnej štruktúre objektu je v jeho vnútri niekoľkorotorov usporiadaných jeden nad druhým a rotujúcich okolo svojej osi. Tentoinovatívny krok zaisťuje, že vzduch v miestnosti je zriedený ajochladzovaný. Výberom ventilátora Vento si môžete byť istí, že nebudetesklamaní. Tichý chod rotorov zabezpečí, že budete môcť pri zapnutomprístroji zaspať a každé ráno sa zobudiť na čerstvom vzduchu.

3 programy čierneho vežového ventilátora Vento 45W:
- normálny režim: konštantný, silný výbuch, ktorý prináša úľavu aj počasnajhorúcejších horúčav,
- prirodzený režim: mimoriadne príjemný, prirodzene osviežujúci prúd vetra -meniaca sa sila výbuchu dáva pocit diferencované vetranie,
- režim spánku: jemne obklopujúci výbuch, aby sa zabrániloprechladnutiu. Tento program pracuje v tichom režime s vypnutým LEDdisplejom.

Dodáva sa s 117 cm vežovým ventilátorom Ventotam je pilot a inštrukcia vpoľštine vysvetľujúca fungovanie položky. Ak chcete zmeniť intenzitu aleboprogram tryskania, použite ovládací panel alebo diaľkové ovládanie . Všetkyprvky sú zabalené v originálnej kartónovej škatuli.

 

Rozmerybalenia:  20,5 cm x 19,5 cm x 121 cm.

Hmotnosťs balením:  4,5  kg

Ventilátory
Ventilátory

Napísať recenziu

Prosím prihláste sa alebo zaregistrujte pre pridanie recenzie